Известие

Collapse
No announcement yet.

проблемче

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблемче

някои да има на представа от какво може да ми изчезне осветлението на таблото и копчетата на климатроника. алфата е суперка 2.0 тс.
    алфа ромео 164 тс супер

Според мен щом ти угасне нещо по колата първо гледаш предпазителите да ли са здрави предполагам знаеш къде се намират и след това тръгваш по веригата.
    Малко не ми се вярва всички светлени да спрат изведнъж, най-вероятно е предпазител, според мен.
    sigpic
    alfa romeo 156 2.0 TS

Comment

Виж имаш ли габарити. Пробвай и без контакт дали работят паркинг светлините. Много вероятно е релето за габаритите да се ебава. Като моето.
      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Възможно е да ти се бъзика и копчето, което регулира силата на осветлението на таблото. На камионетката ми е така представлява някакъв потенциометър и като попадне на износено място по пистата гаси всичко. Пробвай като го въртиш от край до край.
        Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
        Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
        Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
        Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

бе и аз имам същия проблем само че при мен таблото си свети без копчетата на климатроника, иначе сичко по климатроника си работи, само 2-те копчета за предни и задни габарите не ебават, и като не ми свети климатроника неми севети заден ляв габарит и преден десен, като се оправи(от време на среме) си работи сичко нормално, кае да се търси проблема не знам

Comment

мерси за сьветите довечера ще се бора с тия жици.бушон нее това го проверих.това реле за габаритите каде е да го изям
            алфа ромео 164 тс супер

Comment

Първо виж какво свети и какво не. Релето всъщност не е точно реле. А е платка с разни неща по нея.
              Като погледнеш бушонното табло, най-горния ред е с 3 по-дълги релета. Средното е за габаритите.
              Ако само вътре не свети, потенциометъра е по-вероятен, както споменаха.
              Last edited by didod; d.m.y г., 11:42.
              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

ок,дано светне.а като ги сьбереме ше има бирички.
                алфа ромео 164 тс супер

Comment

Кво стана с лампите?
                  Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

врьтнах потенциометара 5-6 пьти и светнамерси за сьветите
                    алфа ромео 164 тс супер

Comment

Моля, аз нямам принос.
                      Ама казвайте ги тези неща. Да се знае докъде сме стигнали.
                      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Working...
                      X